Hírek

Milyen új funkciókkal szolgálunk?

Folyamatosan próbáljuk a szoftverünket javítani. Az új funkciókkal kapcsolatos híreket itt olvashatjátok. 

Automatikus frissítés a Windowshoz

 A szoftver automatikusan frissítődik a Windows-számítógépekhez. Ez azt jelenti, hogy most már nem kell mindig az aktuális szoftververziót letöltened, hanem a számítógépre automatikusan letöltődnek a frissítések, amint a számítógép az internettel összeköttetésbe kerül.

 

Playbook-Modul

A Playbook-Modulban bóját, hullahopp karikát és koordinációs létrát is tudsz rögzíteni, hogy például edzésgyakorlatokat tudjál menteni.

 

Gyakran ismételt kérdések

Természetesen. Letöltheted a szoftvert, majd használhatod a limitált verziót. Ha szeretnéd a szoftver teljeskörű szolgáltatásait egy pár napig tesztelni, írj egy üzenetet a kapcsolatfelvételi űrlap segítségével.

Nem, nem kell. Csupán annyi a teendőd, hogy a régi számítógépen deaktiválod a licencet (Menü – licenc deaktiválása).

Ezután a már meglévő licenckulcs segítségével be tudsz jelentkezni a licencbe. Ne felejtsd el átmáslni az adatbázist az új számítógépre, hogy továbbra is dolgozhass vele.

Nem, sajnos még nem. De folyamatosan dolgozunk a fejlesztéseken.

Igen, lehetséges. Azonban csak Windows rendszert futtató táblagépen (z.B. Windows Surface Pro).

Igen. Először telepíteni kell a Mac-verziót. Nem regisztráltuk a szoftvert az App Store-ban, mert az Apple általános szerződési feltételei nem voltak elfogadhatóak számunkra. Ezért meg kell nyitni az alkalmazást az első alkalommal:

  • Jobb egérgomb segítségével kattints a Team Manager ikonra
  • Ezután kattints a megnyit /indít gombra,
  • Most jön egy ablak, miszerint a szoftver nincs regisztálva, de mégis rá tudsz nyomni a „start” , „indítás” gombra.
  • Második alkalommal elindul a szoftver minden gond nélkül.

Számos videóoktatóanyagot készítettünk. Az „oktatóanyagok” menüpont alatt találod őket. Ha nem találsz a kérdésedre választ, írhatsz nekünk a kapcsolatfelvételi űrlap segítségével. 

Természetesen. Az „időpontok” modulban minden egyes edzésidőpontodat rögzítheted, és jegyzeteket tudsz hozzá írni. Ezenkívül a playbook modulban edzésgyakorlatokat is kreálhatsz, és mentheted őket.

A piros „Jelenet megjegyzése” gomb megnyomásával vágsz ill. menthetsz egy-egy jelenetet. Attól az időponttól kezdve, amikor megnyomtad a gombot, a jelenet mentésre kerül, beleértve az azt megelőző 10 mp-et is. Innentől még több információt adhatsz meg, mint pl. az érintett játékosok vagy az adott játékekelemek. Ha további kérdésed van, akkor nézz bele a szakértői videóknál a videóelemzéssel kapcsoalatos oktatóanyagba.

A megrendelés után kapott licenckulcs 14 napig érvényes. Ha a pénzt ebben ezen határidőn belül utalod át, a licenc automatikusan megújul a licenc adott időtartamára.